Over mij

Ik ben Tiffany. De foto's op de website zijn echt foto's van mij. Ik ben 1.75m lang, een slank figuur en lang blond haar.

Ik ben een lieve, spontane, zorgzame meid. Ik pluk elke dag de dag. Ik hou van een gezond leven met veel gezelligheid! Ik heb op HBO niveau gestudeerd en denk erover na om weer te gaan studeren.

Hobbies: Honden wandelen, Games, Boeken lezen (ben nu begonnen aan de reeks van Game of Thrones nieuwe boek moet dit jaar uitkomen), Series en films kijken, formule 1 volgen, yoga, studeren, ondernemen (nieuw bedrijf aan het starten), netwerken.

Ik geef dagelijks erotische massages aan heren. De kneepjes van het vak heb ik geleerd in de salon en het masseren heb ik verder verbeterd met verschillende cursussen.

Ik pas onder andere de volgende massage technieken toe:

-Ontspanning Massage
-ForeArm Dance Massage
-Tantra Massage
-Lingam Massage
-Erotische Massage
-Body2Body Massage


Ook heb ik sportmassage korte tijd gevolgd alleen niet voltooid. Ik ben me nu meer aan het verdiepen in verschillende ontspanning technieken. Ik volg van tijd tot tijd nieuwe cursussen om mijn massages te vernieuwen en verbeteren. Ik masseer ook veel op intuïtie, hierdoor is het nog ontspannender.

Ik vind masseren echt heel leuk om te doen, en het is voor mij even (ont)spannend om deze te geven.